TRANSPORT GRATUIT

POSIBILITATEA RETURNARII PRODUSELOR PANA PE 31.1.2023

REDUCERI SI PROMOTII ZILNICE

Despre noi / cine suntem

Ce inseamna pentru noi sa fim cu adevarat COOL?

Stim ca, calitatea serviciilor noastre, influenteaza capacitatea de a lucra in echipa. Zilnic, oferim peste 200 de branduri diferite, din care poti alege in 18 tari Europene si curand vor fi chiar mai multe. Oricand, poti contacta serviciul clienti, care este pregatit sa te ajute. Multi alti colegi muncesc din greu petru a asigura livrarea comenzii tale cat de repede posibil.

Voi, clientii nostri, sunteti oglinda eforturilor noastre. Parerea voastra ne motiveaza si ne face sa devenim mai buni. Vrem sa fim onesti, de aceea dorim sa oferim maximum de informatii despre produse. Puteti alege din peste 50.000 de produse verificate.

Ing. Petr Kral, CEO

Suntem o firma care doreste sa fie foarte deschisa pentru clientii si angajatii ei. Informam mereu angajatii despre tot ce se petrece in firma si sustinem entuziasmul lor pentru inovatie si dorinta de a pune in aplicare idei noi, care sunt mereu binevenite.

Compania noastra este intr-o continua dezvoltare. Firma cauta oportunitati si ia masuri imediat. De la infiintarea noastra in 2015, ne-am extins in Europa, cautand in mod constant piete noi, in care sa venim cu ceva in plus. Suntem constienti ca nimeni nu este perfect si doar impreuna putem fi mai buni din toate punctele de vedere.

Punctele noastre forte

Transport gratuit

La noi, nu platesti pentru transport.

Returnare si reclamatii

Nu esti multumit? Returnare in 60 de zile fara specificarea motivului.

Returnare rapida a banilor

De regula, banii se returneaza in trei zile.

100% original

Garantam calitatea, originea marfurilor si cele mai mici preturi.

Arunca o privire

Vorbim 26 limbi