Afiseaza toate categoriile
Produse in categoria: 1074

Lenjerie intima barbati

Produse in categoria: 1074
În categoria de lenjerie intimă bărbați veți găsi boxeri, pantaloni scurți, slipuri, șosete și pijamale de branduri renumite.
Lenjeria intimă nu este în mod normal văzută, dar este un articol foarte important de îmbrăcăminte. Pentru că este în contact direct cu pielea, lenjeria trebuie să fie făcută din materiale de calitate pentru a
vă face să vă simțiți confortabil pe tot parcursul zilei. Știm că la fiecare persoană se potrvivește altceva ,de aceea vă oferim câteva tipuri de lenjerie intimă pentru bărbați. Dacă preferați mai multă libertate, ajungeți la pantaloni scurți tip boxeri. Boxerii sunt foarte populari de bărbați chiar daca sunt puțin mai stramți. Cu toate acestea, slipurile clasice sunt deasemena incă indrăgite de unii bărbați.
Oferim pijamale pentru bărbați , seturi sau părți individuale, deci depinde de dvs. ce doriți. Puteți alege de la pantalonii lungi sau mai scurți și diverse tricouri de pijama.
Sosetele sunt adesea o parte neglijată, dar nu mai puțin importantă a dulapului. Aici veți găsi șosete pentru bărbați pentru toate ocaziile - șosete pentru sport, îmbrăcăminte casuală, șosete calde de schi .
  • Noutati
  • Marimi
  • Marca
Sus