Afiseaza toate categoriile
Produse in categoria: 1380

Geci pentru barbati

Produse in categoria: 1380
Încercați gecile de bărbați fabuloase și la modă la prețuri avantajoase și obțineți un articol frumos pentru toate anotimpurile! Geaca de calitate pentru bărbați oferă nu numai o protecție excelentă în orice anotimp, ci și un aspect modern și un confort maxim. Echipa Filiatic a selectat cu grijă gecile pentru bărbați de la producători de incredere, cum ar fi NordBlanc, Karrimor, Lonsdale, Everlast, Adidas și multe altele. Puteți alege de la geci softshell,geci de iarnă sau geci de primăvară .

Gecile tip softshell sunt potrivite pentru uzul zilnic, precum și pentru sporturi exigente outdoor. Softshell este unul dintre cele mai bune materiale care combină rezistența la vânt, respirația si izolația . Aceste calități îl fac un material foarte popular utilizat în producția de geci de iarnă și de primăvară .

Gecile și paltoanele de iarnă pentru bărbați oferă proprietăți excelente de izolare în lunile reci. În oferta de la Filiatic.ro veți găsi geci sport pentru bărbați si geci fashion ideale pentru oraș. Gecile sport combină perfect materialele tehnice pentru a asigura gestionarea umidității, menținând în același timp o temperatură constantă a pielii. Acest lucru garantează un sentiment excelent nu numai pe partie, ci și în orice sport de iarnă.

Gecile de primăvară șipaltoanele pentru bărbați sunt realizate din țesături ușoare și materiale potrivite pentru zilele ploioase, precum și pentru drumeții . Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o varietate de modele și imprimări colorate. Gecile sunt rezistente la vânt, pentru toate timpurile, adaptându-se astfel perfect la condițiile din jur. Dă preferintă nevoilor și gusturilor și alege-ți geaca preferată pentru a-ți satisface nevoile. Vă veți simți minunat nu numai atunci când mergeți la școală sau la serviciu, ci și pe partie la schi sau cicloturistică.
  • Noutati
  • Marimi
  • Marca
Sus