Afiseaza toate categoriile
Produse in categoria: 998

Saci si genti

Produse in categoria: 998
Saci si genti
În categoria rucsacuri și saci veți găsi tot felul de bagaje pe care le puteți folosi pentru plimbari, vacanțe, școală, oraș, dar aceste bagaje, rucsacuri și genți de mână vor deveni, de asemenea, un accesoriu de modă excelent, pe care le lasati din mana niciodata.
In perioada actuala, este o tendinta foarte populara de a purta saci la scoal sau in oras. In oferta noastra uriasa veti gasi mai multe tipuri de saci, din care toata lumea isi va alege cu siguranta. Alte subcategorii populare sunt saci pentru copii. Acesti saci pot fi gasiti cu o varietate de motive si eroi pentru copii, astfel incat copilul dvs. trebuie sa aiba un astfel de sac. Daca mergeti la o plimbare mare, ar trebui sa mergeti cu siguranta in categoria saci, unde veti gasi diferite dimensiuni de saci, exact cat de mare va fi excursia sau calatoria.

Dacă vă plac sporturile în aer liber și căutați un sac ideal, în cazul în care aveți doar câteva lucruri mici, veți alege cu siguranță din subcategoria noastră de saci sau pungi sportive. După cum știm că sportivii sunt foarte creativi la modă, nu am ezitat și nu am pregătit pentru tine borsete și saci de sport în toate culorile posibile. Ca urmare, suntem convinși că și dvs. veți alege! Pentru sportivii care au nevoie de mai mult spațiu pentru a se pregăti pentru antrenament, am pregătit pungi sportive spațioase, care sunt întărite pentru confortul dvs. maxim.

După cum știm foarte bine că fiecare femeie dorește să fie aprecita, am pregătit o subcategorie de genți pentru femei, unde puteți găsi genți de mână pentru zile calde de vară, cum ar langa apă, dar și genți de mână din piele pentru o eleganță maximă care fiecare femeie apreciaza.

Bineînțeles, fiecare dintre noi are nevoie de o valiză potrivită pentru a a se impacheta pentru vacanță. Fără îndoială, veți găsi mai multe tipuri de valize în diferite dimensiuni, culori și stiluri.

Rucsacuri, pungi, genți de mână, rucsaci turistice și multe alte bagaje am ales pentru dvs. de la cele mai căutate branduri de pe piață. Marca, care, cu siguranță, se remarcă mai presus de toate, este Osprey, care are grijă de confortul maxim al clienților și produce totul, de la cele mai fine și mai durabile materiale. Alte branduri populare includ: Nordblanc, Woox, Under Armor, Adidas, etc. Cu noi, rucsacul, sacul, geanta, valiza, va găsi toată lumea!

Deci, nu ezitați să cumpărați astăzi de la Filiatic, cu care veți avea cele mai mari aventuri și care nu vă va lăsa niciodată la greu.
  • Noutati
  • Marimi
  • Marca
Sus