Afiseaza toate categoriile

Kilpi

Kilpi

Kilpi a ales cele mai bune produse din industrie și a creat o echipă de specialiști în design și producție, precum și sportivi pasionați. Această echipă lucrează din greu pentru a-și dezvolta și produce propriile colectii de îmbrăcăminte outdoor și accesorii sportive pentru drumeții, sporturi de iarnă, alergări și ciclism. Materialele de calitate, designul de modă, caracterul practic și, mai presus de toate, funcționalitatea sunt pietrele de temelie în fabricarea acestor produse. Cu KILPI RACING TEAM, produsele Kilpi sunt în mod constant rafinate. Sunt ambasadori care testează produsele în condiții extreme la performanțe maxime în cele mai multe teste de stres. Beneficiile lor sunt trucuri și îmbunătățiri care sporesc unicitatea și originalitatea fiecărei piese.

Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o gamă largă de sortimente de iarnă și de vară pentru copii și adulți și să vă dotați garderoba cu îmbrăcăminte potrivită pentru oraș și pentru excursii la țară. Pantaloni confortabili pentru pârtia de schi, bluze sport, îmbrăcăminte tehnică, echipament de alergare, tricouri cu bicicleta, jachete din sofshell și iarnă vor deveni echipamentul dvs. esențial.

Kilpi este una dintre companiile de tip familial și branduri cehe. Începând cu anul 1991, am reușit să mărim prezența sa internațională pe piața articolelor sportive. Kilpi este în prezent înregistrată în peste 120 de țări. Numai în Republica Cehă puteți găsi mai multe magazine monobrand. Sediul companiei este situat în Ostrava.

Îți plac aventurile și provocările extraordinare? Kilpi este un partener al seriei MTB Bike for Life cu bicicleta, ultramaratonul extrem de Beskydy cunoscut sub numele de Beskydy Seven și multe alte evenimente semnificative care îi ajută pe oameni să-și depășească limitele. Ea își construiește propria comunitate de clienți cu un conținut interesant din site-urile sale de socializare, ajungând astfel la noi fanii vieții active. Mascota lui Kilpi a devenit un reni nordic de pluș, care atrage întotdeauna atenția în cămașa albastră.

Kilpi înseamnă "scut" în limba finlandeză. Această denumire este, de asemenea, esența filozofiei acestui brand și, în același timp, problema de ce Kilpi? Această marcă va deveni pur și simplu scutul dvs., pe care vă puteți baza în ploaie, îngheț și orice vreme proastă

Sus