Afiseaza toate categoriile

KEEN

KEEN

Keen a fost fondată în 2004 în SUA. Și-a deschis propria fabrica în Portland, Oregon, cu scopul de a testa și cerceta. Ea a produs modele de înaltă calitate de pantofi, unde a încercat să salveze mediul, cu care, desigur, un număr mare de oameni simpatizau. Apoi au dorit să-și folosească experiența valoroasă în filiala lor Keen, care a fost înființată și în Europa în 2015. Keen a devenit în curând un brand preferat de pantofi de trekking. Pantofii sunt făcuți pentru vreme și pe teren greu și pentru multe alte hobby-uri și hobby-uri. Această companie produce pantofi personalizate pentru că angajează oameni ca tine! Turismul creativ, activ si iubitor.

Un număr mare de pantofi, care este un factor foarte important pentru creșterea KEEN, este importat anual în țările EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). În prezent, această marcă produce unele dintre produsele sale în Europa.

Numele pe care ar trebui să-l menționăm este John Jansen, directorul general al KEEN, care este în favoarea evoluției permanente a brandului, ceea ce înseamnă că pantofii vor fi fabricați din materiale de calitate mai înaltă și materiale de calitate superioară, timpul de livrare va fi minim, iar marca va merge cu vremurile, ceea ce înseamnă că se va adapta timpurilor în stil.

Desigur, calitatea acestei încălțăminti se bazează pe tehnologie. Principiul de bază al producției este așa-numitul proces de injecție directă. Este un proces de producție foarte specializat și complex care a fost folosit de la începutul producției acestui brand. Această producție minimizează impactul asupra mediului prin utilizarea de mașini de înaltă eficiență care reduc consumul de energie și, în special, fără substanțe volatile.

Keen este un brand care nu cunoaște limitele, încercând să depășească și să inventeze pantofi mai buni, mai rezistenți și mai practici, care vă vor însoți în orice excursie sau drumetie. Nu numai că are grijă de calitate, dar și el se gândește la confortul tău. Keen își face pantofii întăriți pentru a vă menține picioarele confortabile chiar și cu o plimbare dificilă. Femeile, bărbații și copiii vor alege modele de la acest brand.

Este clar că în zilele noastre, când este foarte dificil să alegeți pantofii potriviți dintr-un număr imens de mărci, există ceva simplu, nu este atât de greu să alegeți când pantofii Keen se află la vârful perfecțiunii.