Afiseaza toate categoriile

HANNAH

HANNAH

Marca Hannah este una dintre cele mai populare branduri outdoor și de schi, fondată în 1991 în Republica Cehă. Produsele sale sunt populare într-o varietate de sporturi. Principala zonă de vânzare este Europa Centrală și de Est.

Această marcă sportivă este specializată atât în ​​îmbrăcăminte sportivă, cât și în echipamente outdoor. În portofoliul de produse găsim îmbrăcăminte de schi și în aer liber pentru femei, bărbați și copii, încălțăminte, rucsacuri, corturi, saci de dormit și accesorii asociate cu acestea. Aceste produse sunt reînnoite anual de Hannah și vin cu noi colecții de produse.

Hannah a câștigat o mare popularitate datorită materialelor durabile și de înaltă calitate din care este fabricată. Trebuie remarcat faptul că această marcă proiectează produse pentru a obține o înaltă funcționalitate într-o varietate de activități sportive și în aer liber. Nu numai produsele Hannah sunt fabricate din cele mai bune materiale, dar acest lucru este însoțit de un design contemporan perfect, împreună cu tăieturi perfect elaborate care se potrivesc fiecărui personaj, făcându-vă să vă simțiți cu adevărat minunați.

Acest brand a obținut un mare succes datorită materialelor și tehnologiilor de calitate. Principalele materiale pe care Hannah le fabrică și merită să le menționeze includ membranele Climatic, care, datorită respingerii lor la apă și respirabilității, asigură un nivel de confort care este cu adevărat necesar pentru activități sportive și în aer liber.

Brandul Hannah își produce produsele sportive și outdoor, astfel încât doamnele și domnii să se simtă bine și sport.

În cele din urmă, merită menționat succesul mărcii Hannah. Această marcă a participat la câteva expediții foarte interesante, unde în condiții extreme le-a testat onestitatea și fiabilitatea. În timpul existenței sale, Hannah a devenit sponsor al mai multor cunoscuți sportivi cehi, printre care Nikol Sudová. Brandul Hannah sprijină, de asemenea, sportivii tineri, promițători în diferite sectoare sportive.
Va veți simți extraordinar în îmbrăcămintea acestui brand, dar în același timp veți fi protejați de influențele externe nefavorabile ale oricăror activități în aer liber. Nu numai că veți avea o echipă practică cu acest brand, veți avea chiar și toate echipamentele necesare. Toată lumea caută aceste combinații.

Sus