Afiseaza toate categoriile

ALPINE PRO

ALPINE PRO

Marca Alpine pro se bucură de o mare popularitate pe piața din cehia, în principiu pentru că este un brand ceh. Alpine pro are o tradiție îndelungată, în 2014 a sărbătorit 20 de ani de la înființarea sa. Acest lucru în sine vorbește despre succesul și dorința acestui brand. Alpine pro nu este doar un favorit pe piața cehă, ci deja sa stabilit în străinătate. Această marcă a reușit să ajungă în clasamentul celor mai populare branduri, dar în principal pe acest clasament de succes încă mai are loc, ceea ce este rezultatul muncii calitative și oneste a proprietarilor, dar și a angajaților companiei.

Alpine pro se concentrează în principal pe activități în aer liber și sportive. Oferta noastră include îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și, bineînțeles, pentru copii, de la căști, jachete, bluze, tricouri, pantaloni, șosete și pantofi. Alpine pro este o mare oferta de tricouri functionale, singlets, shorts pe scurt, tot ceea ce ne face mai usor si mai ales sporturi placute. Tipic pentru acest brand este reînnoirea anuală a ofertelor de produse, tocmai pentru ca clienții să poată alege întotdeauna de la colecții mai sofisticate.

Punctul cel mai important este că Alpine Pro are propria sa echipă de designeri care proiectează produse pentru diferite colecții de mărci. Îmbrăcămintea și produsele sunt fabricate din materiale de ultimă generație și de înaltă calitate, împreună cu bucăți bine gândite și sofisticate, designerii creează colecții de primăvară / vară, toamnă / iarna.

Materialele de cea mai înaltă calitate Alpine pro se datorează unei colaborări foarte bune cu unele centre profesionale cehe, dar nu numai cu acestea. Lucrează cu atleți profesioniști, ghizi montani și așa-numiți "testeri" - aceștia sunt clienții fideli ai Alpilor care testează materialele în condiții normale. Datorită acestor factori, marca Alpine are ocazia de a produce mai întâi materialele testate.

Cu siguranta, toata lumea isi va aduce aminte de bocancii care au uimit lumea in Londra 2012. Dupa cum a observat toata lumea, pro Alpine a devenit un simbol al sportivilor cehi la Jocurile Olimpice. Alpine pro s au aflat în spatele sportivilor în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

În prezent, Alpine pro este cea mai mare marcă sportivă din Republica Cehă. Are cele mai autorizate magazine și francize în aer liber. Desigur, acest brand are filiale în Slovacia, Polonia sau China. În multe alte țări, Alpine are reprezentanți de vânzări (Elveția, Germania, Norvegia, Danemarca, Liban, Rusia, Belarus, Ucraina). Acum, succesul acestui brand de înaltă calitate trebuie să fie cu adevărat cunoscut de toată lumea.

Dacă sunteți în căutarea de îmbrăcăminte și echipament în aer liber care vă vor însoți chiar și în condiții foarte dificile, Alpine pro trebuie să fie marca aleasa, deoarece va deveni partenerul tău credincios chiar și în cele mai dificile condiții. Dacă sunteți în căutarea unei calități, căutați Alpine pro.

Sus